Enter Title
Minimize
 

     1. (TS. Đặng Văn Hơp), TS. Nguyễn Thuần Anh, GVC. Do Minh Phụng, TS. Vu Ngọc Bội, 2010. Phân tích sản phẩm thủy sản. Nhà xuất bản Khoa học và Kỹ thuật. 385p.

     2. (Đặng Văn Hơp), Đỗ Văn Ninh, Nguyễn Thuần Anh. 2006. Quản lý Chất lượng Thủy sản. Nhà xuất bản nông nghiệp. 265p.

    3. Nguyễn Thuần Anh. 2005. Chemical methods used for analysis of composition of seafood products. Basic fish technology and food safety. Dự án SEAQIP.

    4. Nguyễn Thuần Anh. 2005. Chemical methods used for freshness quality monitoring of fish. Basic fish technology and food safety. Dự án SEAQIP

    5. Nguyễn Thuần Anh. 2005. Methods for determination of chemical residues. Basic fish technology and food safety. Dự án SEAQIP

    6. Nguyễn Thuần Anh. 2005. Physical methods for freshness quality monitoring of iced & frozen fish. Basic fish technology and food safety. Dự án SEAQIP

    7. Nguyễn Thuần Anh. 2005. Microbiological methods. Basic fish technology and food safety. Dự án SEAQIP

     8. Nguyễn Thuần Anh. 2005. Rapid Methods and Automation in Food Microbiology. Basic fish technology and food safety. Dự án SEAQIP.

     9. Nguyễn Thuần Anh. 2005. Hygiene monitoring. Basic fish technology and food safety. Dự án SEAQIP.

10.
 
Nguyen Thuan Anh, 2014. Evaluation de l'exposition et du risque du consommateur vietnamien à des contaminants alimentaires retrouvés dans les fruits de mer. Presses Academiques Francophones. ISBN 978-3-8381-4009-4. 340p.